Agroturizam Laptalo

Domaća atmosfera i ugodan ambijent uz bogatu ponudu autohtonih jela i domaćih likera, vina i slastica, recept je za pravi odmor kakav ste sanjali. Vrhunski smještaj, izvrsna gastronomska ponuda i čista priroda, samo su neki od razloga da nas posjetite. Rezervirajte svoj boravak već danas.

IMANJE

Imanje je smješteno u mirnom prirodnom okruženju, zaštićeno stoljetnim hrastovima i grmovima lovorike, u samome srcu Gromače.


Pročitajte više...

GASTRO

Obitelj danas nudi autohtone specijalitete u idili starog doma i duhu prošlih vremena u kamenoj Konobi, autentičnom ambijentu starog zdanja.


Pročitajte više...

SMJEŠTAJ

Za sve koji žele osjetiti čari pravog seoskog života u prirodi, luksuzno smo uredili kuću za odmor ”Villa Kate” i vanjski okrugli bazen sa velikim sunčalištem.


Pročitajte više...

Dobrodošli!

GROMAČA – prelijepo selo dubrovačkog zaleđa, smješteno na zelenim padinama mediteranskog raslinja, s pogledom na plavo Jadransko more, u sebi krije prekrasnu kamenu kuću izgrađenu od ručno klesanog kamena još u doba Dubrovačke Republike. Kuća danas nosi ime VILLA KATE i pravo bogatstvo tradicije i nasljeđa obitelji LAPTALO.

Mirisi i okusi, narodne nošnje, pjesme i plesovi, gurmanski zalogaji pripravljeni od domaćih uzgojenih proizvoda, rukotvorine , maslinovo ulje, vino, pengana jaja, domaće životinje, sve je to nadomak grada, tek nekoliko kilometara udaljeno od stare gradske jezgre.

U potpuno obnovljenom starom zdanju lijepe dubrovačke primorske kuće, sa prekrasnim prilazom obraslim grmovima lavande, smilja i ruzmarina dobri i vrijedni domaćini primit će vas otvorena srca i široka osmijeha, nudeći kapljicu rakije i suhu smokvu, tradicionalnu dobrodošlicu naših krajeva.

Galerija slika

Naši partneri