Smještaj

Za one koji žele iskusiti prave čari seoskog života u prirodi nudimo luksuznu vilu od 220 m2. Vila Kate je okružena vanjskim bazenom i velikim sunčalištem. Inspiraciju za izgradnju okruglog bazena pronašli smo u lokvi i guvnu u neposrednoj blizini vile. Pored bazena smješten je i mediteranski vrt, a također i dječje igralište za igru i rekreaciju.

Prvi kat kuće veličine je 100m2. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, blagovaonice, kupaonice i toaleta te dvije spavaće sobe. Prostor je opremljen klimom, satelitskom i kabelskom TV te modernim uređajima. Ovom katu kuće pripada i velika nadkrivena terasa s ljuljačkom, trakom za trčanje i kvalitetnim vrtnim namještajem koja je jako pogodna za druženja i odmaranja u ljetnim danima.

Drugi kat je veličine 110m2. Sastoji se od tri dvokrevetne sobe MARE, KATE i NIKE. Dakle sobe su dobile ime u čast žena na kojima su počivala i počivat će ”sva četiri kantuna” ove kuće. Sve sobe su opremljene klimom i satelitskom i kabelskom TV. Ovaj kat ima kvalitetno opremljenu kuhinju s modernim aparatima te ostalim potrebnim stvarima, jednu kupaonicu s tušem i hidromasažnom kadom, drugu kupaonicu s tušem i još jednim toaletom te prostrani dnevni boravak sa LCD kabelskom i satelitskom televizijom, kamino i klimu. Kupaonice su opremljene podnim grijanjem. Kat je okružen velikim, prostranim terasama i balkonima sa svih strana (cca 90m2). Dio terase je natkriven i pogodan za ugodna druženja u duge ljetne večeri, a također ima i vanjski kamin.

Kuća je od grada udaljena 15-ak kilometara.